
Gegevensprivacy
Berichten en gesprekken verwijderen
- Help Center
- Account / algemene instellingen
- Gegevensprivacy
- Berichten en gesprekken verwijderen
Berichten en gesprekken verwijderen
U kunt uw gesprekken beheren in het berichtengedeelte. Houd er rekening mee dat voor het oplossen van geschillen sommige transactiegegevens kunnen worden bewaard zoals vereist door de wet, zelfs als u het gesprek uit de interface verwijdert.