
Profiel en instellingen
Artikel verschijnt als "verkocht"
- Help Center
- Account / algemene instellingen
- Profiel en instellingen
- Artikel verschijnt als "verkocht"
Artikel verschijnt als "verkocht"
Een artikel gemarkeerd met "verkocht" kan niet meer worden besteld. Als een advertentie per ongeluk verkocht lijkt of als u een soortgelijk product opnieuw wilt verkopen, kunt u een nieuwe advertentie maken of een advertentie opnieuw plaatsen vanuit het Advertentiearchief.