
Profiel en instellingen
Deactiveer uw account
- Help Center
- Account / algemene instellingen
- Profiel en instellingen
- Deactiveer uw account
Deactiveer uw account
Je kunt je account deactiveren in de instellingen. Voordat u deactiveert, moet u ervoor zorgen dat er geen openstaande bestellingen (voor verzending of ontvangst) zijn en dat er geen geld is om op te nemen in Financiële gegevens. Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met de ondersteuning.